Marsel Zeezout

Over de klant

Zoutman is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in productie en verwerking van zeezout, toegepast op allerlei gebieden: van gastronomie tot industrie, wellness, landbouw,….

De uitdaging

Zoutman wil in een korte animatie het productieproces toelichten van Marsel, hun zeezout voor culinaire doeleinden, naar de voedingsindustrie toe. Naast het informatieve aspect van de zoutproductie was het belangrijk om de traditionele kant te belichten van hun aanpak in het proces, waarbij sustainability en ambacht voorop staan. Aangezien het om voedingszout gaat, mocht het resultaat er best smakelijk uitzien!

De aanpak

We waren snel te vinden voor het frisse moodboard van Clementine. De daaruit door Drift ontwikkelde beelden onderbouwen perfect de eenvoud waar Marsel voor staat, en hebben daarnaast een erg eigentijds karakter wat zich erg leent naar hun state-of-the-art productieproces. De speelse beelden, hoofdzakelijk opgebouwd uit outlines, laten veel ruimte naar dynamiek in de animatie toe, waar we dan ook gretig op inspelen.

Het resultaat

Op anderhalve minuut krijgen we naast een overzicht van het productieproces, een goed zicht op de waarden waar Zoutman voor staat: eenvoud, ambacht en sustainability. Aan tafel!

Klant

Clementine TV

Voor

Marsel Zeezout

Category
Brand Awareness, Portfolio
Tags
Brand Identity and Feel